Calamares med räkfyllning - 4 pers.

En god och rolig förrätt!

400 g calamares, upptinad (cirka 20-22 st calamares i en påse)
400 g tigerräkor skalade strl 71/90, upptinade
1 dl Teriyakisås
1 knippe persilja
3 st vitlöksklyftor, pressade
Olivoljaatt steka i

Börja med att steka upp tigerräkorna med den hackade persiljan och vitlöken i en het panna med olivolja. Räkorna är klara när de är röd/rosa i färgen. Häll över de steka räkorna i en matberedare tillsamman med teriyakisåsen och kör ihop det till en smet som är fast i konsistensen. Stek calamaresen i en het stekpanna med vitlök och olivolja i cirka 2 minuter per sida. T a gärna en grillpanna så det blir snyggt grillmöster på bläckfisken. Låt calöamresen vila några minuter så de svalnar. Fyll dem med räksmeten. Värm dem snabbt precis innan servering. Lägg upp med på tallriken och gör en slinga med olivolja och balsamicovinäger.