Niltilapia á la Medelhavet - 4 pers.

4 Niltilapiafiléer, upptinade
2 msk olivolja
1 kruka färsk timjan, grovt hackad
6 kvisttomater, skurna i mindre bitar
2 dl urkärnade Kalamata oliver, grovt hackade
2 vitlöksklyftor, skalade, grovt hackad
Halv rödlök, finhackad
Halv citron, rivet skal och juicen
Svartpeppar och salt
Basilika till ganering

Pensla en ugnsfast form med olivolja. Torka av de upptinade tilapiafiléerna och lägg dom i formen. Blanda resterande ingredienser i en skål. Salta och peppra fiskfiléerna och skeda upp tomatblandningen på de 4 tilapiafiléerna. Baka fisken i mitten av ugnen i cirka 15 minuter på 175 C. Serveras med ugnsrostad potatis (hela potatis med skalet på som bakats i ugn 45-60 minuter med olivolja och salt) eller kokt ris och sallad.