Seafoodmix i thailändsk gryta med alaska pollock- 4 pers.

400 g Miramar seafoodmix
200 g Miramar alaska pollockfilé
1 citrongräs
2 morötter
2 potatisar
2 msk röd curry pasta
1 burk kokosmjölk
2 dl mjölk
1 bunt koriander
1 bit ingefära
1 gul lök
1 msk matolja

Skala och skiva morötterna, potatisen, ingefäran och löken i mindre bitar. Hetta upp en kastrull och tillsätt matoljan. Fräs potatisen, löken, morötterna och ingefäran. Tillsätt currypastan och fräs lite till. Tillsätt seafoodmixen och fräs ca 3 minuter. Tillsätt kokosmjölken och hälften av mjölken. Koka upp och sänk temperaturen så grytan sjuder. Tärna Miramar´s alaska pollock i tärningar. Lägg ner fisken I grytan och låt den sakta bli klar. Om grytan är lite tunn reder man med maizena utrörd i resterande mjölk. Häll upp i skålar och garnera med koriander.