Seafoodmix med stekta nudlar– 4 pers.

400 g seafoodmix
350 g torkade risnudlar
4 salladslökar
Några blad pak choy
4 msk fisksås
1 lime
3 ägg
2 msk sesamolja eller rapsolja
½ msk socker
2 klyftor vitlök, finhackade
1 färsk chilifrukt eller 1 tsk torkade chiliflingor
2 msk jordnötter
4 msk vit soya eller kinesisk soya
Koriander och sesamfrön för garnering

Lägg nudlarna i kokande vatten i ca 30 sekunder tills de mjuknat. Skölj dem i kallt vatten. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna och stek seafoodmixen tills de fått fin färg. Knäck äggen och rör sönder gulan. Stek dem tills de stelnar. Slå i vitlök, salladslök, pak choy och chili. Rör hela tiden. Tillsätt nudlar, soya, fisksås, socker, jordnötter och pressa en ½ lime över. Servera i djupa skålar. Garnera med koriander, sesamfrön och limeklyftor.