Surimi i smörgåstårta med fyllning - 6 - 8 pers.

600 gr surimi med krabbsmak, hackade, spara 8 st till garnering
500 gr majonnäs
1 pkt kesella
1 knippe dill, grovt hackad
2 msk torr sherry
Salt och peppar
1 ask cocktailtomater gula eller röda
1 pkt landgångsbröd
Blad av blandad sallad, tex huvudsallad och lollo rosso
1 stor gurka
1 citron
1 handfull svarta oliver

Börja med att göra fyllningen. Blanda surimi, majonnäs, kesella, sherry och dill. Smaka av med salt och peppar. Skär av kanterna på landgångsbrödet. Lägg två av skivorna bredvid varandra och bred på ett lager av fyllningen. Lägg på ett nytt lager bröd med ny fyllning och upprepa detta ytterligare en gång till. Spar lite av fyllningen och bred på sidorna av tårtan. Hyvla långa längder på gurkan med hjälp av en osthyvel. Tryck fast dessa på sidorna. Lägg på ett lager sallad och garnera med surimi, citronskivor, oliver och tomater. Vänta gärna några timmar innan du serverar tårtan, så den hinner bli saftig.