Tigerräka i spansk paella - 4 pers.

400 g tigerräkor, skalade och tinade ( halv påse )
400 gr seafoodmix, tinad ( halv påse )
500 g avorioris
1,5 liter hummerfond
400 g gröna ärter
1 g saffran
4 st schalottenlök, finhackad
6 st cocktailtomater, tärnade
2 st röd paprika, strimlad
Olivolja
Citron
Salt och peppar

Fräs ris, schalottenlök och saffran i lite olivolja i en gryta. Tillsätt hummerfonden. Koka riset cirka 15 minuter. Riset skall ha lite "kärna" kvar när det är klart. Stek paprikan och cocktailtomater i en separat panna med olivolja. När de mjuknat och fått färg vänd i seafoodmixen och stek i cirka 2 minuter till. Häll över blandningen med ärtorna i grytan med riset och värm på i någon minut till. Servera med aioli och citron.