Tigerräka och marlin med god sås - 4 pers.

400 g upptinade tigerräkor utan skal
400 g marlin

Sås
1/2 gul lök
1 klyfta vitlök
1/2 citrongräs
1 chili urkärnad
1 1/2 dl vittvin syrligt
1/2 dl fiskfond
1/2 dl grönsaksfond
2 1/2 dl kokosgrädde
maizena
2 msk smör
salt & peppar

Tina fisken och räkorna i kallt vatten i kylen. Tärna fisken i bitar om 2 x 2 cm. Finhacka gul lök, vitlök, citrongräs och chili. Fräs allt i en kastrull någon minut med 1 msk smör. Tillsätt vin, fisk- och grönsaksfond. Låt koka upp. Sänk värmen och låt det sjuda. Tillsätt kokosgrädde och låt sjuda i ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Red av med maizena och sila av såsen. Mixa såsen slät och tillsätt samtidigt 1 msk smör.

Hetta upp pannan på högsta värme. Grilla räkorna och fisken, tills de har fått färg. Fisken ska fortfarande vara rå i mitten.

Servera med mango, chili, avokado, ostronskivling och garnera med ruccola.