Ceviche på kammussla/pilgrimsmussla på smörstekt toast - 4 pers.

8 st kammusslor
2 st citroner
1 st apelsin
1 röd chili
20 g basilika (spara några blad till garnering)
1,5 st vitlöksklyftor
¼ gurka
¼ mango
¼ äpple
1 msk honung
1 nypa salt
8 st toastskivor
30 g smör

Finriv skalet/ cest från en citron. Pressa ner saften av en apelsin, två citroner i en bunke och tillsätt det finrivna citronskalet. Kärna ur chilin, strimla tillsammans med basilika och pressa vitlöken. Skala gurka, mango, äpple och fintärna alla tre. Blanda ner hacket i bunken och tillsätt honung. Vänd ner åtta pilgrimsmusslor och smaksätt med en nypa salt, låt stå över natten. Smörstek baguettebröd/brioche/toast i tunna skivor och servera med ceviche ovan på, garnera med basilikablad.

Servera som förrätt, tapas eller på buffébordet.