Ebi fry 2L med äggnudlar - 4 pers.

200 g ebi fry 2L
3 l matolja/ rapsolja
äggnudlar för 4 personer
2 msk olivolja
1 st gul lök (liten) finhackad
1 st klyfta vitlök finhackad
1 st röd chili strimlad (kärna ur chilin för minskad styrka)
1 st paprika finhackad
1/3 st zucchini finhackad
2 dl hoisinsås
2 msk sesamfrö
2 msk persilja finstrimlad

Koka äggnudlarna enligt förpackningen.Heta upp en stekpanna, häll i sesamfröna och torr rosta dem gyllenbruna. Häll upp sesamfröna i en skål och tillsätt olivolja i stekpannan.När oljan är varm tillsätt lök, vitlök, paprika, chili och zucchini.Fräs grönsakerna i 2-3 minuter och tillsätt därefter de varma nudlarna, hoisinsås, sesamfrö och persiljan och stäng av värmen.

Ta räkan direkt från frysen och fritera i varm olja. Fritera 3 minuter på 170 grader. Om du saknar en termometer och är osäker på temperaturen lägg i en bit vitt bröd/formfranska i oljan. Brödbiten skall få lagom färg och inte bli bränd.

Servera med de nyfriterade räkorna på toppen.