Varm räkwok med pak choi och broccoli - 4 pers.

600 g vannameiräka ASC råa utan skal, tinade
2 st pak choi (sköljda och grovt skurna)
1 st gul lök (grovt skuren)
2 st vitlöksklyftor (finhackade)
1 st broccoli (skölj och skär ner i lagom bitar)
1,5 dl böngroddar
2 st gula paprikor (strimlade)
1 st röd chili (strimlad)
1 tsk salt
2 msk smör/rapsolja

Marinad:
2 msk sesamfrö
1dl torrt vittvin
1 dl hoisinsås
2 msk soya
1 msk honung
2 msk koriander (grovt skuren)

Börja med att blanda samman alla ingredienser till marinaden. Hetta därefter upp en wokpanna och tillsätt smör/rapsolja, låt det bli gyllene i färgen. Vänd ner pak choi, gul lök, vitlök, broccoli, paprika och chili. Fräs allt under 3 minuter, utan att grönsakerna får färg. Vänd ner vannameiräkorna och häll över marinaden och låt det sjuda under några minuter tills räkorna är klara. Tillsätt böngroddarna och smaka av med salt.

Servera med glasnudlar eller ris.