Inspiration
För att fortsätta ligga i framkant och vara initiativtagare till nya mattrender behövs inspiration från omvärlden. Se här vad som inspirerar oss.
Japan
Kyoto -Nishiki Market med livsmedel, sträcker sig över fem kvarter.
Kyoto -Teaaffären Lupicia visade prov på en oerhörd kundservice och fina förpackningar.
Kyoto - Lunch i Maruyamaparken under de blommande körsbärsträden.
‹
›
Vietnam
Friterad bläckfisk serverade i tidningspapper
‹
›
Hong Kong
Restaurang Ryugin - Abalone
Restaurang Ryugin - Udo med färsk sjöborre
Restaurang Ryugin - Kijihota grouper med svamp
Marknadsstånd med kött, fisk och levande Karumaräkor
Restaurang Chairman - Knivmussla med purjolök
Restaurang Ryugin - Sushi
Lättpanerade bläckfiskringar
‹
›
Thailand
Restaurang Gaggan i Bangkok
Restaurang Gaggan i Bangkok
Restaurang Gaggan i Bangkok
Restaurang Gaggan i Bangkok
Restaurang Gaggan i Bangkok
Issaya Siamese club i Bangkok
Issaya Siamese club i Bangkok - soft-shell crab
‹
›
Nya Zeeland
Inte bara fisk och skaldjur på Nya Zeeland.
Restaurang med utsikt över vinrankor
Restaurang med utsikt över Auckland
Cafeér och butiker i containrar efter jordbävningen
‹
›
Australien
Utsikt från restaurangen - Sydneys operahus
Sashimi på tonfisk, lax och hamachi
Sushirullar med grillad lax på utsidan toppad med rom
Efterrätt med sorbe, bär och flarn
‹
›
Hawaii
Makirullar med soft shell crab
Makirullar med friterad ebiräka
‹
›
Norge
Restaurang Hanami - Pilgrimsmussla
Restaurang Hanami - Friterad soft-shell crab
Mathallen i Oslo - Grillad kungskrabba med svartpepparsås
Mathallen i Oslo - Stekta räkor i vitlök
‹
›
Singapore
Waku Ghin - Hummer med dragon
Waku Ghin - Abalone med fregola och tomat
Waku Ghin - Alfonsino/Kinmeai med bläckfisk och bouillabaisse
Waku Ghin - Sjöborre med botanräka och oscietrakaviar
Waku Ghin - carpaccio på flundra
Momma Kongs - Bläckfiskringar
Momma Kongs - chilikrabba
‹
›