fbc

Miramar - Stolt sponsor av FBC Lerum

Published: 28 mars 2024

Idag spelar herrarna sin andra kvalmatch till superligan (SSL). Vi kommer att vara på plats i Lerums arena för att heja fram herrarna till seger.

När grundserien i allsvenskan avslutade stod det klart att Lerum hade säkrat en stark tredjeplats efter att ha genomfört 22 matcher. Denna position säkrar inte bara deras plats i allsvenskan för nästa säsong, när seriesystemet omorganiseras, utan ger dem också möjlighet att kvalificera sig till Svenska Superligan (SSL). Att nå tredjeplatsen och därmed en kvalplats till SSL markerar en betydande prestation för klubben, som nu är i sin fjärde säsong i allsvenskan efter att ha avancerat från divisionen.

Vad säger tränaren Anton Olofsson om kvällens match:

Att spela på hemmaplan jämfört med att möta motståndarna i det pulserande Victory Center kan verkligen innebära en stor skillnad. Hemmaförhållandena ger inte bara spelarna en mentalt upplyftande känsla utan skapar också en miljö där publikens energi och stöd kan ge laget en extra skjuts.

– Vi har vart starka hemma och det känns bra att kliva ut i arenan på torsdag! Hoppas på ett starkt publikstöd!

När det gäller den stundande matchen med mycket på spel, är målsättningen klar. Laget siktar på att visa upp sin bästa sida för att skapa möjligheter till vinst och därmed hålla drömmen om en fortsättning i slutspelet vid liv.


– Klyschigt men det finns ju inget att förlora, det finns en plats i playoff 2 att vinna! Vi är sugna på att tvinga fram en tredje avgörande match i Varberg på söndag för att kunna ta oss vidare till playoff 2!

 

Foto: Christoffer Sturesson