Bild
Ingredienser
4 portioner
800
gram
fish nuggets
asian steamed buns
2
msk
sesamfrön
1
st
paket salladsmix
2
st
salladslökar
1
st
rödlök
sweet mango och chilisås
Produkter
Gör så här
- Skiva rödlök och salladslök i fina skivor.
- Tag ut 8st fish nuggets direkt från frysen.
- Välj något av våra tillagningssätt nedan:
- Fritera i tjockbottnad kastrull eller fritös
Värm upp rapsolja till cirka 180° C grader. Om du saknar en termometer och är osäker på temperaturen lägg i en bit vitt bröd/formfranska i oljan. Brödbiten skall få lagom färg och inte bli bränd. Fritera 3-5 minuter tills produkten är genomfriterad gyllene och krispiga.
- Ugn
Värm ugnen till 225° C grader. (varmluftsugn 200° C grader). Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 12-14 minuter.
- Airfryer
Sätt airfryern på 200° C grader och sätt tiden på cirka 12 minuter. Tänk på att tillagningstiden kan variera. Kontrollera att maten är genomvarm före servering.
- Värm buns enligt anvisningar på förpackning.
- Lägg sallad och lök i varje buns.
- Toppa grönsakerna med mangosås.
- Strö över sesamfrön.
- Lägg i fish nuggets.