Ingredienser

4 portioner
800 gram fish nuggets
asian steamed buns
2 msk sesamfrön
1 st paket salladsmix
2 st salladslökar
1 st rödlök
sweet mango och chilisås

Produkter

Gör så här

  1. Skiva rödlök och salladslök i fina skivor.
  2. Tag ut 8st fish nuggets direkt från frysen.
  3. Välj något av våra tillagningssätt nedan:
     
  4. Fritera i tjockbottnad kastrull eller fritös
    Värm upp rapsolja till cirka 180° C grader. Om du saknar en termometer och är osäker på temperaturen lägg i en bit vitt bröd/formfranska i oljan. Brödbiten skall få lagom färg och inte bli bränd. Fritera 3-5 minuter tills produkten är genomfriterad gyllene och krispiga.
     
  5. Ugn
    Värm ugnen till 225° C grader. (varmluftsugn 200° C grader). Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 12-14 minuter.
     
  6. Airfryer
    Sätt airfryern på 200° C grader och sätt tiden på cirka 12 minuter. Tänk på att tillagningstiden kan variera. Kontrollera att maten är genomvarm före servering.
     
  7. Värm buns enligt anvisningar på förpackning.
  8. Lägg sallad och lök i varje buns.
  9. Toppa grönsakerna med mangosås.
  10. Strö över sesamfrön.
  11. Lägg i fish nuggets.