Bild

Ingredienser
4 portioner
4
st
pangasiusmalfiléer, tinade
2
msk
mjöl
2
msk
smör
2
msk
matolja
Spenatfyllda pastarullar:
4
st
lasagneplattor, färska eller förkokta
1
st
gul lök, skalad och hackad
200
gram
färsk spenat, tvättad
2
msk
pinjenötter
2
msk
smör
2
dl
cheddarost, riven
Gör så här
- Vänd fisken i mjölet.
- Stek fisken gyllenbrun i smör och olja.
Spenatfyllda pastarullar:
- Fräs löken och spenaten mjuk i smöret.
- Tillsätt pinjenötterna samt salt och peppar.
- Lägg en klick spenatblandning på varje lasagneplatta.
- Rulla ihop till 4 rullar och lägg dem i en smörad ugnsfast form.
- Strö den rivna osten över och ugnsbaka pastarullarna ca 10 minuter – 175 C.