Ingredienser

4 portioner
4 st pangasiusmalfiléer, tinade
2 msk mjöl
2 msk smör
2 msk matolja
Spenatfyllda pastarullar:
4 st lasagneplattor, färska eller förkokta
1 st gul lök, skalad och hackad
200 gram färsk spenat, tvättad
2 msk pinjenötter
2 msk smör
2 dl cheddarost, riven

Gör så här

  1. Vänd fisken i mjölet.
  2. Stek fisken gyllenbrun i smör och olja.

 

Spenatfyllda pastarullar:

  1. Fräs löken och spenaten mjuk i smöret.
  2. Tillsätt pinjenötterna samt salt och peppar.
  3. Lägg en klick spenatblandning på varje lasagneplatta.
  4. Rulla ihop till 4 rullar och lägg dem i en smörad ugnsfast form.
  5. Strö den rivna osten över och ugnsbaka pastarullarna ca 10 minuter – 175 C.