Bild

Ingredienser
4 portioner
400
gram
seafoodmix
200
gram
vitfisk tex pangasius
1
st
citrongräs
2
st
morötter
2
st
potatisar
2
msk
röd currypasta
1
st
burk kokosmjölk
2
dl
mjölk
1
st
bunt koriander
1
st
bit ingefära
1
st
gul lök
1
msk
matolja
Produkter
Gör så här
- Tina seafoodmix och fisk
- Skala och skiva morötterna, potatisen, ingefäran och löken i mindre bitar.
- Hetta upp en kastrull och tillsätt matoljan.
- Fräs potatisen, löken, morötterna och ingefäran.
- Tillsätt currypastan och fräs lite till.
- Tillsätt seafoodmixen och fräs ca 3 minuter.
- Tillsätt kokosmjölken och hälften av mjölken.
- Koka upp och sänk temperaturen så grytan sjuder.
- Tärna fisken i tärningar.
- Lägg ner fisken I grytan och låt den sakta bli klar.
- Om grytan är lite tunn reder man med maizena utrörd i resterande mjölk.
- Häll upp i skålar och garnera med koriander.