Ingredienser

4 portioner
400 gram seafoodmix
200 gram vitfisk tex pangasius
1 st citrongräs
2 st morötter
2 st potatisar
2 msk röd currypasta
1 st burk kokosmjölk
2 dl mjölk
1 st bunt koriander
1 st bit ingefära
1 st gul lök
1 msk matolja

Produkter

Gör så här

  1. Tina seafoodmix och fisk
  2. Skala och skiva morötterna, potatisen, ingefäran och löken i mindre bitar.
  3. Hetta upp en kastrull och tillsätt matoljan.
  4. Fräs potatisen, löken, morötterna och ingefäran.
  5. Tillsätt currypastan och fräs lite till.
  6. Tillsätt seafoodmixen och fräs ca 3 minuter.
  7. Tillsätt kokosmjölken och hälften av mjölken.
  8. Koka upp och sänk temperaturen så grytan sjuder.
  9. Tärna fisken i tärningar.
  10. Lägg ner fisken I grytan och låt den sakta bli klar.
  11. Om grytan är lite tunn reder man med maizena utrörd i resterande mjölk.
  12. Häll upp i skålar och garnera med koriander.