Ingredienser

4 portioner
400 gram Fish nuggets - tempura style
1 st paket tortilla
1 st burk dipp
1 st tomatillo salsa
1 st rödlök, skivad
1 st påse salladsmix
1 st kruka koriander
sriracha majonäs

Produkter

Gör så här

  1. Förbered alla tillbehör
  2. Värm tortillabröd 
  3. Tag fisken direkt från frysen. 
  4. Välj tillagningssätt nedan

    Fritera i olja i fritös eller tjockbottnad kastrull. Värm upp rapsolja till cirka 180° grader. Om du saknar en termometer och är osäker på temperaturen lägg i en bit vitt bröd/formfranska i oljan. Brödbiten skall få lagom färg och inte bli bränd. Fritera 4 - 5 minuter tills produkten är genomfriterad gyllene och krispiga. 

    Ugn – Värm ugnen till 225° grader (Varmluftsugn 200° grader). Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 12 – 14 minuter.

    Airfryern – sätt airfryern på 200° grader och sätt tiden på cirka 12 minuter. 

  5. Montera din tortilla och njut