Bild
Ingredienser
4 portioner
400
gram
Fish nuggets - tempura style
1
st
paket tortilla
1
st
burk dipp
1
st
tomatillo salsa
1
st
rödlök, skivad
1
st
påse salladsmix
1
st
kruka koriander
sriracha majonäs
Produkter
Gör så här
- Förbered alla tillbehör
- Värm tortillabröd
- Tag fisken direkt från frysen.
Välj tillagningssätt nedan
Fritera - i olja i fritös eller tjockbottnad kastrull. Värm upp rapsolja till cirka 180° grader. Om du saknar en termometer och är osäker på temperaturen lägg i en bit vitt bröd/formfranska i oljan. Brödbiten skall få lagom färg och inte bli bränd. Fritera 4 - 5 minuter tills produkten är genomfriterad gyllene och krispiga.
Ugn – Värm ugnen till 225° grader (Varmluftsugn 200° grader). Lägg den djupfrysta fisken i en ugnssäker form eller på plåt med bakplåtspapper. Tillaga i 12 – 14 minuter.
Airfryern – sätt airfryern på 200° grader och sätt tiden på cirka 12 minuter.
- Montera din tortilla och njut