Bild

Ingredienser
4 portioner
400
gram
kokta vannameiräkor 71/90
4
msk
sjögräs goma wakame
1
st
kålmix
200
gram
pico de gallo
1
dl
aioli
1
dl
sriracha alt 1 dl sweet chili
4
msk
rostad lök
2
msk
sesamfrö
4
st
tunnbröd
Marinad
1
dl
rapsolja
1
st
påse chili och lime taco spice mix
Produkter
Gör så här
- Tina räkor
- Blanda marinaden. Blanda rapsoljan med påsen med chili och lime.
- Lägg i räkorna i marinaden och ställ i kylen i någon timme.
- Nu är det dags att bygga din Banh mi wrap.
- Blanda kålmixen med picp de gallo.
- Lägg ut tunnbröden.
- Bred ut aioli, sriracha eller sweet chili.
- Fördela ut kålmixen med pico de gallo.
- Lägg på sjögrässalladen.
- Lägg på de marinerade räkorna.
- Krydda med sesamfrö och rostad lök.
- Rulla ihop i smörgåspapper.