Bild
Ingredienser
4 portioner
400
gram
vannameiräka, kokta utan skal
4
st
paninibröd (alt skivat Levianbröd)
4
msk
Pesto Genovese
2
dl
riven mozzarella
1
st
påse rucola
1
st
hackad rödlök
2
st
urkärnade och finhackade tomater
Färskost med sjögräs
100
gram
philadelphia
100
gram
goma wakame (sjögräs)
Produkter
Gör så här
- Snabbtina räkorna i rikligt med kallt vatten i cirka 20 minuter.
- Dela paninibröd på längden.
Färskost med sjögräs
- Mixa sjögräset slät ca. 2 minuter i mixer.
- Tillsätt Philadelphiaost och kör ca en minut tills allt blandats ihop.
Marinera räkor
Blanda pesto och räkor. Låt dra i kylen ca en timma.
Bygg din panini
- Bred färskost med sjögräs på panini
- Lägg på rucolan
- Lägg på de marinerade räkorna
- Strö över riven mozzarella
- Strö över hackad rödlök och tomat
- Avsluta med paninibröd
- Gratinera i airfryern i 7 minuter på 180 grader (Funkar med samma temperatur i varmlufts ugn.)