Ingredienser

4 portioner
400 gram vannameiräka, kokta utan skal
4 st paninibröd (alt skivat Levianbröd)
4 msk Pesto Genovese
2 dl riven mozzarella
1 st påse rucola
1 st hackad rödlök
2 st urkärnade och finhackade tomater
Färskost med sjögräs
100 gram philadelphia
100 gram goma wakame (sjögräs)

Produkter

Gör så här

  1. Snabbtina räkorna i rikligt med kallt vatten i cirka 20 minuter.
  2. Dela paninibröd på längden.
     

Färskost med sjögräs

  1. Mixa sjögräset slät ca. 2 minuter i mixer.
  2. Tillsätt Philadelphiaost och kör ca en minut tills allt blandats ihop.
     

Marinera räkor

  1. Blanda pesto och räkor. Låt dra i kylen ca en timma.

     

Bygg din panini

  1. Bred färskost med sjögräs på panini
  2. Lägg på rucolan 
  3. Lägg på de marinerade räkorna 
  4. Strö över riven mozzarella
  5. Strö över hackad rödlök och tomat
  6. Avsluta med paninibröd
  7. Gratinera i airfryern i 7 minuter på 180 grader (Funkar med samma temperatur i varmlufts ugn.)