Bild

Ingredienser
4 portioner
300
gram
tempuraräka
250
gram
sjögräs
2
dl
ris
4
dl
strimlad rödkål
2
st
stora mango
400
gram
edamamebönor
200
gram
böngroddar
300
gram
finskuren rädisor
4
st
avokado
Produkter
Gör så här
- Tvätta riset och koka efter anvisningar på förpackningen.
- Tag ut räkorna direkt från frysen.
- Värm ugnen till 175 C
- Ställ in räkorna i 9-10 minuter
- Skölj samtliga grönsaker väl.
- Finstrimla rödkål och skär rädisor i tunna skivor.
- Kärna ur och tärna mango och avokado.
- Lägg riset i botten av skålen eller fatet.
- Toppa med strimlad rödkål, tärnad mango, tärnad avokado, edamamebönor, groddar, finskurna rädisor, sjögräs och de värmda tempuraräkorna
- Servera med soya, wasabi och chilimajonäs.