Ingredienser

4 portioner
300 gram tempuraräka
250 gram sjögräs
2 dl ris
4 dl strimlad rödkål
2 st stora mango
400 gram edamamebönor
200 gram böngroddar
300 gram finskuren rädisor
4 st avokado

Produkter

Gör så här

  1. Tvätta riset och koka efter anvisningar på förpackningen.
  2. Tag ut räkorna direkt från frysen.
  3. Värm ugnen till 175 C
  4. Ställ in räkorna i 9-10 minuter
  5. Skölj samtliga grönsaker väl.
  6. Finstrimla rödkål och skär rädisor i tunna skivor.
  7. Kärna ur och tärna mango och avokado.
  8. Lägg riset i botten av skålen eller fatet. 
  9. Toppa med strimlad rödkål, tärnad mango, tärnad avokado, edamamebönor, groddar, finskurna rädisor, sjögräs och de värmda tempuraräkorna 
  10. Servera med soya, wasabi och chilimajonäs.