Bild

Ingredienser
4 portioner
800
gram
kokta vannameiräkor
2
dl
ris
4
dl
strimlad rödkål
2
st
stora mango
400
gram
edamamebönor
200
gram
böngroddar
300
gram
finskuren rädisor
250
gram
Miramars sjögrässallad
4
st
avokado
1
dl
ponzu zoya
1
tsk
wasabi
Produkter
Gör så här
- Tvätta riset och koka efter anvisningar på förpackningen.
- Blanda soya och wasbi i en bunke och marinera vannameiräkorna i blandningen.Förvara i kylen tills servering.
- Skölj samtliga grönsaker väl.
- Finstrimla rödkål och skär rädisor i tunna skivor.
- Kärna ur och tärna mango och avokado.
- Lägg riset i botten i skålar eller fat. Toppa med strimlad rödkål, tärnad mango, tärnad avokado, edamamebönor, groddar, finskurna rädisor och de marinerade räkorna.
- Servera med soya, wasabi och chilimajonäs.