Ingredienser

4 portioner
800 gram kokta vannameiräkor
2 dl ris
4 dl strimlad rödkål
2 st stora mango
400 gram edamamebönor
200 gram böngroddar
300 gram finskuren rädisor
250 gram Miramars sjögrässallad
4 st avokado
1 dl ponzu zoya
1 tsk wasabi

Produkter

Gör så här

  1. Tvätta riset och koka efter anvisningar på förpackningen.
  2. Blanda soya och wasbi i en bunke och marinera vannameiräkorna i blandningen.Förvara i kylen tills servering.
  3. Skölj samtliga grönsaker väl.
  4. Finstrimla rödkål och skär rädisor i tunna skivor.
  5. Kärna ur och tärna mango och avokado.
  6. Lägg riset i botten i skålar eller fat. Toppa med strimlad rödkål, tärnad mango, tärnad avokado, edamamebönor, groddar, finskurna rädisor och de marinerade räkorna.
  7. Servera med soya, wasabi och chilimajonäs.