Ingredienser

4 portioner
600 gram råa vannameiräkor storlek 71/90 (en mindre räka)
3 msk olivolja
200 gram salladsmix
2 st avokado, strimlad
1 st paprika, strimlad
1 dl cocktailtomater, grovt hackad
1 st mango, fintärnad
1 st papaya, fintärnad
1 st rödlök, strimlad
30 gram koriander, grovt hackad
2 st lime, klyftade
200 gram färskost, naturell
1 dl gräddfil
salt och peppar
8 st tortillabröd
tomatsalsa

Produkter

Gör så här

  1. Blanda ihop färskost, gräddfil, 1 msk olivolja, salt och peppar.
  2. Hetta upp en stekpanna, tillsätt olivolja och räkor.
  3. Räkorna är klara när de har ändrat färg till rosaröda.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Fyll tortillabrödet med räkor, grönsaker, garnera med lime och koriander.
  6. Servera med färskostcrème och tomatsalsa.