Bild

Ingredienser
4 portioner
200
gram
argentinsk rödräka
2
dl
riven cheddarost
färdig pizzabotten
Marinad
2
msk
olivolja
2
msk
chilisås
1
msk
persilja
1
st
vitlöksklyfta
1
st
chili
1
tsk
honung
1,5
krm
salt
1
krm
malen svartpeppar
Tomatsås
400
gram
muttitomater
3
msk
olivolja
2
msk
tomatpuré
1
msk
råsocker
3
st
vitlöksklyftor
1
msk
torkad oregano
1
msk
torkad basilika
svart och peppar
tryffelolja
Produkter
Gör så här
- Snabbtina räkorna i kallt vatten
- Förbered marinad
- Finhacka persilja, pressa vitlök, kärna ur chili och finhacka
- Blanda ingredienserna till marinaden
- Lägg i räkorna i marinaden och ställ in i kylen tills de ska användas
- Sätt ugnen på 200 grader
- Pressa vitlök till tomatsås
- Mixa samman alla ingredienser till en slät tomatsås
- Smaka av såsen med några droppar tryffelolja, salt och peppar
- Stansa ut lagom stora cirklar av pizzabotten
- Lägg på tomatsås, ost och räka
- Gratinera i 7-8 minuter tills osten är smält och fått fin färg
- Servera med sallad och färska örter