Bild

Ingredienser
4 portioner
240
gram
Ebi Fry (8st)
3
l
matolja/ rapsolja
8
st
tacoskal
1
st
mango
1
st
burk chunky mangosalsa
150
gram
fetaost
0,5
st
kruka med koriander
2
msk
rostade sesamfrön
225
gram
salladsmix
Produkter
Gör så här
- Skala mango och skär i kuber.
- Blanda mango med chunky mangosalsa.
- Tärna fetaosten i kuber.
- Vänd runt kuberna i sesamfrön.
- Ta räkan direkt från frysen.
- Fritera 3 minuter på 170 grader. Om du saknar en termometer och är osäker på temperaturen lägg i en bit vitt bröd/formfranska i oljan. Brödbiten skall få lagom färg och inte bli bränd.
- Fyll tacoskalet med sallad, koriander, salsa och fetaost.
- Lägg den nyfriterade räkan på toppen.
- Servera direkt.