Ingredienser

4 portioner
240 gram Ebi Fry (8st)
3 l matolja/ rapsolja
8 st tacoskal
1 st mango
1 st burk chunky mangosalsa
150 gram fetaost
0,5 st kruka med koriander
2 msk rostade sesamfrön
225 gram salladsmix

Produkter

Gör så här

  1. Skala mango och skär i kuber.
  2. Blanda mango med chunky mangosalsa.
  3. Tärna fetaosten i kuber.
  4. Vänd runt kuberna i sesamfrön.
  5. Ta räkan direkt från frysen.
  6. Fritera 3 minuter på 170 grader. Om du saknar en termometer och är osäker på temperaturen lägg i en bit vitt bröd/formfranska i oljan. Brödbiten skall få lagom färg och inte bli bränd.
  7. Fyll tacoskalet med sallad, koriander, salsa och fetaost.
  8. Lägg den nyfriterade räkan på toppen.
  9. Servera direkt.